|
ssid
Guest
|
 |
« on: December 15, 2007, 10:37:01 PM » |
|
Παιδια για να μην κανουμε καταχρηση τυπου msn το φορουμ του ιντυ,ας συνενουμαστε απο εδω. Ηδη εγω εχω παρει mail απο 3 συντροφους και καλο θα ηταν να ενεργοποιηθουνε περισσοτεροι μιας και τουλαχιστον εγω και ο Ανθελληνας τραβιομαστε στις πιο πολλες εκδηλωσεις. Θα παρακαλουσα η πρωτη συναντηση να γινει καποιο Σαββατο(οτι ωρα ναναι) ή Κυριακη ψιλονωρις το βραδυ λογω δουλειας, μιας και Παρασκευη δεν παιζει.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DevNull
Guest
|
 |
« Reply #1 on: December 15, 2007, 11:28:57 PM » |
|
μιλήσαμε και εμείς, Σάββατο απόγευμα μέσα, για οτιδήποτε μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα εδώ (πατώντας το εικονίδιο με το bubble κάτω δεξιά από το όνομα)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #2 on: December 16, 2007, 12:09:00 AM » |
|
Παιδιά έχω μιλήσει και εγώ με τον ssid για αυτο το θεμα εδω και καποιο διαστημα... Εχω ανεβασει 2-3 φορες φωτο στο indymedia απο δικαστηρια και πορειες αλλά συμφωνώ πως πρέπει να γίνει κάτι πιο οργανωμένο και συμφωνώ απόλυτα με τη δημιουργια μιας ακόμα ομάδας... Επιδη όμως έχω εγχειρισθεί σχετικά πρόσφατα και δν μπορώ ακόμα να κινούμαι τόσο ελεύθερα , μεχρι τα χριστουγεννα, και οι "σχετικά μακρινές" μετακινησεις μου πρέπει να είναι σχετικά περιορισμένες, θα ήθελα να με υπολογίσετε και να ενημερωθώ απο το Σπύρο εαν δεν μπορέσω να κατέβω στην συνάντηση εφ οσον γινει πριν τα Χριστούγεννα... Ευχαριτώ Γιώργος. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, επειδή δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί η κοινότητα του Ιndymedia μπορείτε να ενημερωσετε τον ssid η να μου αφήσετε κάποιο μήνυμα στο blog πιου διατηρώ. http://seeyouonthebarricades.blogspot.com/ -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyros
Guest
|
 |
« Reply #3 on: December 16, 2007, 04:34:30 AM » |
|
βασικά και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα, και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, αλλά είναι λίγο προβληματικό το όλο θέμα, από την άποψη ότι μετατρέπεσαι από διαδηλωτής, ή συμμετέχων σε μια πολιτική εκδήλωση, φωτορεπόρτερ. Θα πάω στην τάδε εκδήλωση για να φωτογραφίσω και μόνο, πχ. Από την άλλη βέβαια, είναι πολύ καλό να μπορείς να οργανώσεις μια δουλειά, να συνενοηθείς, να μοιραστείς υλικό, να το αποθηκεύσεις, ή να το μοιράσεις, αλλά ίσως και επικίνδυνο.
Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ακούσω πως το σκέπτεστε το πράγμα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #4 on: December 16, 2007, 10:19:24 AM » |
|
Συνονοματε και εγω σε καμια περιπτωση δεν το εχω σκεφτει ετσι και εννοω οτι δεν παιζει να κανω πανω κατω χιλιομετρα και να φωτογραφιζω ολη τη διαδηλωση,αλλα ουτε και ολη την διαρκεια της διαδηλωσης να το παιζω φωτορεπορτερ εγκαταλειποντας το μπλοκ,ειδικα σε περιπτωση συγκρουσης.
Στην τελευταια πορεια για το ασφαλιστικο ειχα και κινητο με καμερα και φωτογραφικη,αλλα λογω της τρομερης προετοιμασιας που ειχαμε κανει σε περιπτωση συγκρουσεων (ΛΟΛ που λενε και οι εμο),δεν προλαβα να την χρησιμοποιησω και φανταζομαι οτι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτοταν καποιος ο οποιος ετρωγε φυσουνιες στη μαπα εκεινη τη στιγμη,θα ηταν να τραβηξει φωτο.
Παρολα αυτα αν υπηρχε οργανωση απο τα πριν,ας "θυσιαζοταν" και ενας απο εμας για να εκανε αυτη τη δουλεια.Τωρα θα ειχαμε σημαντικο υλικο για το τι εγινε στην πορεια και ετσι δε θα ελεγε ο καθε τρολλος της γαδα για μικρης εκτασεως επεισοδια απο ελαχιστους διαδηλωτες.
Επικινδυνο ειναι πια και το να διαδηλωνεις απλα-ποσο μαλλον να τραβας και φωτο τα χοιρινα,οποτε δεν τιθεται θεμα νομιζω .Γι'αυτο πρεπει να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε.Ηδη κανονιζουμε μια συναντηση για το ερχομενο Σαββατο με πιθανοτερο μερος συναντησης την πλατεια.
Ο redblack θα ενημερωνεται απο εμενα γιατι οντως εκανε μια πολυ σοβαρη εγχειριση και δεν μπορει να συμμετεχει παρα μονο εξ αποστασεως για τωρα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #5 on: December 16, 2007, 03:50:42 PM » |
|
Αυτο που λες Σπυρο εχει περασει πιστευω απο το μυαλό όλων μας..Αλλά εφ όσον δημιουργηθεί μια ομάδα που θα δρά συντονισμένα μέσα στο μπλοκ, δηλαδή αν πχ. ειμαστε 7-8 άτομα και έχουμε χωριστεί σε 3 μέρη του μπλοκ για να υπάρχει και κάλυψη αλλά και να "υπάρχουμε" σε όλες τις πλευρές του μπλοκ, πιστεύω πως αν η κάθε ομάδα των 3 ατόμων πχ, τραβήξει 6-7 φώτο και θα έχουμε μια καλή σαφή και συνολική εικόνα, αφού θα έχουμε 20 φωτογραφίες παραπάνω απο ότι έχουμε σήμερα ας πούμε και τραβώντας 6-7 φωτογραφίες δεν νομίζω πως χάνεις το πάθος και τη συμμετοχή στο μπλοκ..Αλλωστε κανείς δεν το θέλει αυτό, όλοι προτιμαμε τη συμμετοχή παρά τη φωτογράφηση, αλλά με καλό συντονισμό νομίζω συνδιάζονται και τα 2. Τωρα για άλλα γεγονότα πχ δικαστήρια κτλ, δεν χρειάζεται και τόσο καλή οργάνωση , όσο σε μια μετακινούμενη μάζα διαδηλωτών, οπότε πιστεύω εκεί δεν θα έχουμε πρόβλημα κανένα....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aris
Guest
|
 |
« Reply #6 on: December 16, 2007, 05:38:13 PM » |
|
Kαι εγω ενδιαφερομαι για μια τετοια ομαδα. Στην τελευταια πορεια δυστυχως εσπασε η φωτογραφικη μου αλλα θα την επισκευασω γρηγορα. Αυτο το οποιο λεει ο Σπυρος πιστευω μπορει να αποφεχθει. Στα πλαισια της αντιπληροφορισης και της ανταποκρισεις δεν γινομαστε φωτορεπορτερς, δηλαδη κοινοι δημοσιογραφοι που πληρωνονται για τη δουλεια τους, αλλα καλυπτουμε μια αναγκη του κινηματος οντας μεσα στο κινημα η οποια αναγκη λεει οτι πρεπει να υπαρχουν και οι φωτογραφιες μεσα απο την πορεια.
Το πως θα δρα η ομαδα ειναιο συζητησιμο. Εγω παντως ενδιαφερομαι για μια τετοια κινηση.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #7 on: December 16, 2007, 06:33:47 PM » |
|
Σιγουρα η δραση ειναι συζητισιμη φίλε Αρη , απλά ενα παράδειγμα έφερα που μου ρθε πρόχειρα στο μυαλό , που μπορεί να συνδιαστει και η δυναμική συμμετοχή μας στην πορεία και η φωτογράφηση ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
μαρια
Guest
|
 |
« Reply #8 on: December 16, 2007, 06:44:05 PM » |
|
πριν απ όλα να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα. 1. είμαι πολύ κακή φωτογράφος, (οι μισές μου φωτογραφίες είναι άχρηστες και ακατανόητες) 2. δεν βγάζω ποτέ τη μηχανή σε πορείες που συμμετέχουν και ομάδες οι οποίες είναι αρνητικές στο να ανεβαίνουν φωτογραφίες στο internet, παρόλο που και οι ίδιοι φυσικά τραβάνε άπειρες φωτογραφίες. Εγώ όμως δεν το κάνω. τώρα, δε θέλω να θεωρητικοποιήσω ή να απορρίψω την αρχική σας σκέψη, γενικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε μορφής συλλογικοποίηση και αυτοοργάνωση είναι θετική, οπότε καλώς έχει όλος αυτός ο προβληματισμός και η δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας. Αλλά... προσωπικά μια φωτογραφική ομάδα (όπως λέει και ο τίτλος) την έβλεπα περισσότερο στην κατεύθυνση και στη λογική να αναδείξει γενικότερα προβλήματα στους αγώνες και τις αντιστάσεις μας, παρά απλά σαν μια ομάδα που καλύπτει πορείες ή/και δράσεις. Μια ομάδα που θα λειτουργεί συλλογικά και θα αναδεικνύει για παράδειγμα, τις συνθήκες διαβίωσης ή και επιβίωσης ομάδων ανθρώπων που βρίσκονται στο περιθώριο (ρομά, μετανάστες, άστεγοι κλπ.) ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στην επικαιρότητα και από το αν δέχτηκαν ή όχι καταστολή ή τους αγώνες των κατοίκων διαφόρων σημείων αθήνας και ελλάδας, μου φαίνεται πιο ουσιαστική. Δεν αρνούμαι δηλαδή την ύπαρξη κινηματικών φωτογράφων όταν η δουλειά που κάνουν είναι να αναδεικνύουν τις αντιστάσεις και τους κινηματικούς αγώνες. προβληματίζομαι όμως κι εγώ όπως και ο σπύρος για την ύπαρξη κινηματικών φωτογράφων που καλύπτουν πορείες. προσωπικά συμμετέχω στις πορείες σαν διαδηλώτρια και όχι σαν κακή φωτογράφος. αν γίνει κάτι τέτοιο αρχικά, νομίζω μετά ότι η συνεννόηση στην πορεία και η ανταλλαγή υλικού είναι εύκολη και αυτονόητη. Για τη συμμετοχή μου ή όχι δεν μπορώ να πώ τώρα, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και γιατί είπαμε... τραβάω χάλια φωτογραφίες 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #9 on: December 16, 2007, 07:06:56 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #10 on: December 16, 2007, 09:25:41 PM » |
|
Αυτο που λες Σπυρο εχει περασει πιστευω απο το μυαλό όλων μας..Αλλά εφ όσον δημιουργηθεί μια ομάδα που θα δρά συντονισμένα μέσα στο μπλοκ, δηλαδή αν πχ. ειμαστε 7-8 άτομα και έχουμε χωριστεί σε 3 μέρη του μπλοκ για να υπάρχει και κάλυψη αλλά και να "υπάρχουμε" σε όλες τις πλευρές του μπλοκ, πιστεύω πως αν η κάθε ομάδα των 3 ατόμων πχ, τραβήξει 6-7 φώτο και θα έχουμε μια καλή σαφή και συνολική εικόνα, αφού θα έχουμε 20 φωτογραφίες παραπάνω απο ότι έχουμε σήμερα ας πούμε και τραβώντας 6-7 φωτογραφίες δεν νομίζω πως χάνεις το πάθος και τη συμμετοχή στο μπλοκ..Αλλωστε κανείς δεν το θέλει αυτό, όλοι προτιμαμε τη συμμετοχή παρά τη φωτογράφηση, αλλά με καλό συντονισμό νομίζω συνδιάζονται και τα 2. Τωρα για άλλα γεγονότα πχ δικαστήρια κτλ, δεν χρειάζεται και τόσο καλή οργάνωση , όσο σε μια μετακινούμενη μάζα διαδηλωτών, οπότε πιστεύω εκεί δεν θα έχουμε πρόβλημα κανένα....
Συμφωνω απολυτος.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #11 on: December 16, 2007, 09:28:34 PM » |
|
Kαι εγω ενδιαφερομαι για μια τετοια ομαδα. Στην τελευταια πορεια δυστυχως εσπασε η φωτογραφικη μου αλλα θα την επισκευασω γρηγορα. Αυτο το οποιο λεει ο Σπυρος πιστευω μπορει να αποφεχθει. Στα πλαισια της αντιπληροφορισης και της ανταποκρισεις δεν γινομαστε φωτορεπορτερς, δηλαδη κοινοι δημοσιογραφοι που πληρωνονται για τη δουλεια τους, αλλα καλυπτουμε μια αναγκη του κινηματος οντας μεσα στο κινημα η οποια αναγκη λεει οτι πρεπει να υπαρχουν και οι φωτογραφιες μεσα απο την πορεια.
Το πως θα δρα η ομαδα ειναιο συζητησιμο. Εγω παντως ενδιαφερομαι για μια τετοια κινηση.
Και παλι συμφωνω . Παρακαλω μονο το ραντεβου αν ειναι δυνατον να κλειστει Σαββατο απογευμα-βραδυ ή Κυριακη νωρις λογω πρωινης δουλείας, γιατι Παρασκευες εχω προβα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #12 on: December 16, 2007, 09:38:16 PM » |
|
πριν απ όλα να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα. 1. είμαι πολύ κακή φωτογράφος, (οι μισές μου φωτογραφίες είναι άχρηστες και ακατανόητες) 2. δεν βγάζω ποτέ τη μηχανή σε πορείες που συμμετέχουν και ομάδες οι οποίες είναι αρνητικές στο να ανεβαίνουν φωτογραφίες στο internet, παρόλο που και οι ίδιοι φυσικά τραβάνε άπειρες φωτογραφίες. Εγώ όμως δεν το κάνω. τώρα, δε θέλω να θεωρητικοποιήσω ή να απορρίψω την αρχική σας σκέψη, γενικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε μορφής συλλογικοποίηση και αυτοοργάνωση είναι θετική, οπότε καλώς έχει όλος αυτός ο προβληματισμός και η δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας. Αλλά... προσωπικά μια φωτογραφική ομάδα (όπως λέει και ο τίτλος) την έβλεπα περισσότερο στην κατεύθυνση και στη λογική να αναδείξει γενικότερα προβλήματα στους αγώνες και τις αντιστάσεις μας, παρά απλά σαν μια ομάδα που καλύπτει πορείες ή/και δράσεις. Μια ομάδα που θα λειτουργεί συλλογικά και θα αναδεικνύει για παράδειγμα, τις συνθήκες διαβίωσης ή και επιβίωσης ομάδων ανθρώπων που βρίσκονται στο περιθώριο (ρομά, μετανάστες, άστεγοι κλπ.) ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στην επικαιρότητα και από το αν δέχτηκαν ή όχι καταστολή ή τους αγώνες των κατοίκων διαφόρων σημείων αθήνας και ελλάδας, μου φαίνεται πιο ουσιαστική. Δεν αρνούμαι δηλαδή την ύπαρξη κινηματικών φωτογράφων όταν η δουλειά που κάνουν είναι να αναδεικνύουν τις αντιστάσεις και τους κινηματικούς αγώνες. προβληματίζομαι όμως κι εγώ όπως και ο σπύρος για την ύπαρξη κινηματικών φωτογράφων που καλύπτουν πορείες. προσωπικά συμμετέχω στις πορείες σαν διαδηλώτρια και όχι σαν κακή φωτογράφος. αν γίνει κάτι τέτοιο αρχικά, νομίζω μετά ότι η συνεννόηση στην πορεία και η ανταλλαγή υλικού είναι εύκολη και αυτονόητη. Για τη συμμετοχή μου ή όχι δεν μπορώ να πώ τώρα, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και γιατί είπαμε... τραβάω χάλια φωτογραφίες  Μαρια εννοειται οτι δεν μιλαμε μονο για τις πορειες.Απλα θα πρεπει ειδικα στις πορειες να υπαρχει μια σχετικη οργανωση απο πριν το τι θα κανει ποιος και πως.Γραφικος θα γινω λεγοντας οτι και παλι συμφωνω μαζι σου  Οπου μπορει ο καθενας να καλυψει αυτα που προανεφερες θα ειναι απιστευτο.Εγω ηδη εχω ενα αρκετα μεγαλο αρχειο απο "δουλεμπορους" που παιρνουν μεταναστες για χαμαλικια με κανα ψιχουλο για αμοιβη.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #13 on: December 16, 2007, 09:41:58 PM » |
|
Λοιπον αν ολοι συμφωνουμε,ας κανονισουμε το ραντεβου για το Σαββατο 22 Δεκεμβρη. Απλα να κανονισουμε την ωρα ή απο εδω ή μεσω μειλ ή απ'το irc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #14 on: December 16, 2007, 10:12:50 PM » |
|
Egw lew to apogeumataki....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyros
Guest
|
 |
« Reply #15 on: December 17, 2007, 01:59:51 AM » |
|
για Σάββατο 22, δεν παίζει από εμένα, θα λείπω το διήμερο, αλλά δεν είναι πρόβλημα, θα ενημερωθώ φαντάζομαι από εδώ ή από συντρόφους και θα έρθω στο 2ο μάζεμα.
Θα μπορούσαμε μελλοντικά να κάνουμε και κάποια ανοιχτά μαθήματα επεξεργασία φωτογραφίας, πχ πως κρύβουμε πρόσωπα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emma
Guest
|
 |
« Reply #16 on: December 17, 2007, 02:18:40 AM » |
|
Οπως ειπα και εγω μαζι σας. Αν και εχω και τις ενστασεις μου
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #17 on: December 17, 2007, 12:35:42 PM » |
|
Aφου παιδια δεν μπορει ο Σπύρος 22 να το κανουμε μια εβδομαδα μετά μηπως και μπορέσω και εγώ να ερθω, δηλαδή 29 ; Και στη χειρότερη αν δεν μπορέσω, ας έρθει τουλάχιστον ο Σπύρος , καλύτερα να λείπει 1 παρα να λείπουν 2 ..Και η ημερομηνία είναι σε 10 μέρες οπότε μπορούμε όλοι να μην κανονίσουμε κάτι για τη συγκεκριμένη μέρα...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #18 on: December 17, 2007, 02:14:10 PM » |
|
Egw dn mporw 29  ...Mhpws na to kanoume mesa stn bdomada kanena apogeumataki kata ts 7? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #19 on: December 17, 2007, 02:52:48 PM » |
|
E τοτε ναι, καντε το καποιο πόγευμα μεσοβδόμαδα να μπορείτε όλοι γιατι με τα σαββατοκύριακα ειναι πρόβλημα..Και εγω ενημερωνομαι απο τον ssid 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #20 on: December 17, 2007, 09:41:02 PM » |
|
Συμφωνω και εγω. Μπορω ολες τις μερες εκτος απο Τριτη και Παρασκευη.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #21 on: December 17, 2007, 10:03:14 PM » |
|
για Σάββατο 22, δεν παίζει από εμένα, θα λείπω το διήμερο, αλλά δεν είναι πρόβλημα, θα ενημερωθώ φαντάζομαι από εδώ ή από συντρόφους και θα έρθω στο 2ο μάζεμα.
Θα μπορούσαμε μελλοντικά να κάνουμε και κάποια ανοιχτά μαθήματα επεξεργασία φωτογραφίας, πχ πως κρύβουμε πρόσωπα
Ναι κι αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #22 on: December 17, 2007, 10:30:39 PM » |
|
Μπορουμε να τα κανουμε ειτε σε videakia ειτε σε step-by-step tutorial.Nα κανω ενα και να το ανεβασω για να δουμε πως θα βγει?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #23 on: December 17, 2007, 10:33:55 PM » |
|
Εγω ναι λεω,αλλα νομιζω πως ολοι οι συμμετεχοντες γνωριζουν πως γινεται. Καλυτερα να απαντησει καποιο απο τα παιδια του ιντυ,μηπως και ειναι πιο καλα να το κανεις στο φορουμ σε καποιο section.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Animix
Guest
|
 |
« Reply #24 on: December 17, 2007, 11:39:35 PM » |
|
Ναι, καλό θα ήταν να μπει μια τέτοια δημοσίευση στο indy. Γιατί είναι και άλλοι χρήστες που ανεβάζουν ή που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες και θα βοηθηθούν.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #25 on: December 18, 2007, 12:03:05 AM » |
|
Ok  ...Αν ειναι πειτε μου να το φτιαξω και να το ανεβασω οπου μου πειτε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DevNull
Guest
|
 |
« Reply #26 on: December 18, 2007, 07:27:07 PM » |
|
Pempti 27 mporoume oloi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #27 on: December 18, 2007, 08:26:22 PM » |
|
Nai... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #28 on: December 19, 2007, 01:10:28 AM » |
|
Ναι και απο εμενα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyros
Guest
|
 |
« Reply #29 on: December 19, 2007, 01:54:47 AM » |
|
εγώ θα ξέρω την ερχόμενη βδομάδα, γιατί κάνω κάτι μεροκάματα έκτακτα κάποια βράδυα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jack
Guest
|
 |
« Reply #30 on: December 23, 2007, 03:43:15 PM » |
|
apo mena ligo dyskolo 27 alla dn kserw... gia kalypsh proswpwn omws stis fwtografeies dn einai tipota dyskolo... mexri k me to paint ginetai... gia megalyterh asfaleia omws (pote dn ksereis ti programmata mporei na xoyn oi mpatsoi) kalytera afoy ginei to editing opoios to kanei na kanei sth fwto xwris proswpa ena print screen kai na tn ksanakanei save k na tn anevazei ap to print screen... fantasteite oi allages stis fwto na afhnoyn apotypwmata k me kapoio tropo na ginontai undo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mathousalix
Guest
|
 |
« Reply #31 on: December 23, 2007, 04:07:11 PM » |
|
ενημερωτικά μόνο, όταν γίνεται upload φωτογραφίας στο indy σβήνονται τα exiff στοιχεία της, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jack
Guest
|
 |
« Reply #32 on: December 23, 2007, 07:18:31 PM » |
|
a ok mia xara tote... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emma
Guest
|
 |
« Reply #33 on: December 25, 2007, 02:43:44 AM » |
|
ok kai apo mena gia Pemth! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #34 on: December 26, 2007, 02:09:05 PM » |
|
Ti wra na poume?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyros
Guest
|
 |
« Reply #35 on: December 26, 2007, 02:48:50 PM » |
|
εγώ τελικά δεν θα μπορέσω Πέμπτη.
Αν κανονίσετε άλλη μέρα την ερχόμενη βδομάδα είμαι μέσα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artemis
Guest
|
 |
« Reply #36 on: December 29, 2007, 02:36:47 PM » |
|
Eπειδή δεν χρησιμοποιώ και πολύ συχνά το ιντερνετ, τώρα έμαθα για τη φωτογραφική ομάδα, οπότε μάλλον έχασα την πρώτη συνάντηση  Θα ήθελα αν γίνεται να παίξει ενημέρωση για την επόμενη.. Για καλύτερη συννενόηση το mail μου natulcien_oronar@yahoo.gr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #37 on: January 02, 2008, 05:35:59 PM » |
|
Μπορουμε ολοι τν κυριακη το απογευμα....?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aris
Guest
|
 |
« Reply #38 on: January 02, 2008, 08:39:56 PM » |
|
Τι λετε ωρε παιδια?  Αφου κυριακη εχει συνελευση το ((i)) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #39 on: January 03, 2008, 01:41:14 PM » |
|
A.dn to 3era...  genika dn eimai polu enhmerwmenos gt dn exw gnwstous kai tetoia ston xwro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red-black
Guest
|
 |
« Reply #40 on: January 18, 2008, 08:53:53 PM » |
|
Παιδιά όπως όλοι ξέρουμε την Τετάρτη υπάρχει ένα κάλεσμα για την συζήτηση στο Πολυτεχνείο με αφορμή της τελευταίες επιθέσεις των παρακρατικών και των φασιστών. Επειδή λογικά (και πρέπει) να πάμε όλοι, μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε πριν η μτέ την συζήτηση κάπου στο ΕΜΠ ; Πιστεύω θα μπορούμε όλοι.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #41 on: January 19, 2008, 07:34:59 PM » |
|
Nai..MEsa eimai egw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aris
Guest
|
 |
« Reply #42 on: January 21, 2008, 08:45:45 PM » |
|
Εγω δεν ξερω αν θα προλαβω να ερθω καν στο πολυτεχνειο  Οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να βρεθουμε,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ssid
Guest
|
 |
« Reply #43 on: January 23, 2008, 12:04:34 AM » |
|
Παιδες το εγραψα και στο φορουμ,αυριο μπαινω χειρουργειο αλλα επειδη θα ειναι ο Ανθελληνας κατω,ειναι σαν να ειμαι εγω. Θα ενημερωθω απο αυτον,αλλα η αποψη μου ειναι πανω κατω η ιδια και ειμαι μεσα στη φαση. Ασχετο με το θεμα βεβαια αλλα επειδη ειχα σκοπο να κανω μια "παρεμβαση" στη συζητηση για την αντι-πορεια,γνωμη μου ηταν ειναι και θα ειναι, να γινει ιδια μερα και ωρα με τα χρυσαυγουλα. Αν καποιος συμφωνει με την αποψη μου,ας το μεταφερει εκ μερους μου στους συντροφους αν εχει την καλοσυνη.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyros
Guest
|
 |
« Reply #44 on: January 23, 2008, 12:08:25 AM » |
|
θα κατέβω και γω, αλλά κατά τις 8 (να προλάβω να περάσω από το σπίτι). Οπότε να φανταστώ ότι θα βρεθούμε κάπου εκει?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vladimiros
Guest
|
 |
« Reply #45 on: February 01, 2008, 12:41:54 AM » |
|
Εγινε η πρωτη συναντηση?Αν οχι παιζει να βρεθουμε πριν την αντιφασιστικη?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alchimistis
Guest
|
 |
« Reply #46 on: March 21, 2008, 01:52:22 AM » |
|
Παιδιά μάλλον έχασα την πρώτη συνάντηση...πως μπορώ να συμμετάσχω και εγώ σε αυτη την ομάδα 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxL
μόλις μπήκα

|
 |
« Reply #47 on: July 07, 2009, 07:17:12 PM » |
|
PEDIA AN XRIAZESTE VOITHIA ME TIN OMADA FOTOGRAFISIS EPIKINONISTE MAZI MOU..MILAO ME SIDROFUS POY PSINODE. ( STILLTERRORIST@HOTMAIL.COM) XXL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|