δεν θέλω να είμαι κακοήθης, αλλά πολλές φορές έχω βρει κατά τη διάρκεια της προέγγρισης σχόλια μου να μην εμφανίζονται με τελευταίο το ακόλουθο στο τοπικ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1100415πότε βαρεθήκαμε να πιέζουμε, να πείθουμε, να προπαγανδίζουμε για τις ιδέες και τα ιδανικά και απλά αποφασίσαμε ότι όποιος δεν είναι φίλος με την πιο αυστηρή έννοια (ξέρετε τώρα... ΑΠΟΛΥΤΗ καθαρότητα) είναι εχθρός.
γιατί αν τελικά το πηγαίνουμε έτσι μάγκες θα εκπλαγείτε από το πόσο κόσμο πρέπει να βγάλουμε από τη μέση (προλετάριους, μετανάστες και λοιπούς μαζί).
η αρχική μάλλον βγάζει σπυριά όταν ακούει για γκάζι και λοιπές περιοχές και καλάσνικοφ δοθέντος θα το άδειαζε εν μία ρυπεί!
αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι...
και τα εξάρχεια που ονειρευόσουν για 80-90 να είσαι σίγουρη πως δεν ήταν η χώρα των μικρών πόνυ της αναρχίας και στο κάτω κάτω δεν καταλαβαίνω τη λογική επαναστατικού θώκου των εξαρχείων ειδικά που αν θέλετε πόλεμο και επανάσταση κάθε ώρα και λεπτό τόσοι μπάτσοι υπάρχουν γύρω σας ξεζουμίστε τις κότες και κάντε τους ομελέτα.
εκτός αν σου ανήκουν τα εξάρχεια και είσαι και εσύ κάτοικος (όπως είναι και η εν λόγω "συγγραφέας" παρεπιπτόντως). πάραυτα επαναστατικό σουβλάκι στον αρχινταβατζή κάβουρα είναι must! (και φυσικά κανείς δεν του ρίχνει αυγά).
βλέπεις δέντρο χάνεις δάσος και για να μην παρεξηγούμε ούτε athens voice ή όπου αλλού γράφει αυτή διαβάζω και διαφωνώ και με τα λεγόμενά της, αλλά δεν πρόκειται να συναινέσω σε λογικές face control στα εξάρχεια, ούτε στη λογική τείχους.
τα εξάρχεια είναι ελεύθερα για όλους όπως και κάθε αναρχικός χωρός (αφού καταλαβαίνω ότι έτσι τον αντιλαμβάνεσαι). ελεύθερα να περνάει κόσμος να μας γνωρίζει εμάς και τις ιδέες μας και να φέρνει κόσμο πιο κοντά.
λογικές τείχους τέλος - τα εξάρχεια είναι ελεύθερα
υγ. να θυμίσω το περιστατικό των φασιστών που είχαν μπει σε παρουσίαση βιβλίου για τη μακεδονική γλώσσα και τη συζήτηση που είχε επακολουθήσει. μη νομίζετε...στα μάτια πολλών αυτή η ενέργεια είναι το ίδιο φασιστική...
υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει εμφανιστεί?
επίσης δεδομένου ότι έχει ξαναγίνει, υπάρχει η λογική μπαναρισμένων IP?
προεξοφλώ το ότι γενικώς συμφωνώ με την προέγκριση ως εργαλείο διευκόλυνσης της αντιπληροφόρησης, αλλά θα ήθελα να διευκρινιστούν οι απορίες μου