κοινότητα του athens.indymedia.org

Username  
Password

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Το απόλυτο εργαλείο - back track 3 (beta)  (Read 3713 times)
eth1
Guest
« on: February 09, 2008, 03:53:57 PM »

Το απόλυτο εργαλείο για διαχείρηση παντώς είδους δικτύων ενσύρματων ή ασύρματων, εύρεση κωδικών (passwords) και όχι μόνο...

Η διανομή back track 3 (beta) www.remote-exploit.org έχει ενσωματωμένα γυρω στα 50 διαφορετικά προγράμματα (με γραφικό περιβάλλον) + άλλα καμιά 250άρα με εντολές κονσόλας  για όλες τις λειτουργίες ασφάλειας και κρυπτογράφησης που μπορείς να διαχειριστείς είτε σαν εισβολέας και να κάνεις τις δοκιμές σου , είτε σαν admin και να τις αποκρούεις.

Έχω δοκιμάσει και ανάλογες άλλες διανομές (wifiway 0.8 , warlinux) αλλά η προαναφερόμενη είναι μακράν καλύτερη.

Κατάφερα να κάνω setup ακόμα και τον Τor σε φλασάκι μέσω Wine που είναι ενσωματωμένο στη διανομή και δουλεύει μια χαρά.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχει και πολύ ωραία γραφικά Wink

« Last Edit: March 05, 2008, 04:07:45 PM by eth1 » Logged
Aramil
Guest
« Reply #1 on: February 09, 2008, 05:53:51 PM »

Μόνο μια επισήμανση σαν beta που είναι, είναι αρκετα buggy για την ώρα.To bt 2 ειναι πολύ πιο σταθερό.Εδώ για τους driver της κάρτας δικτύου είχα βρει bug που έδινε την εντολή modporbe Tongue Αλλά όταν τελειώσει είμαι σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο
eth1
Guest
« Reply #2 on: February 11, 2008, 04:53:12 PM »

OYΔΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ που λέει κι ο DebianNP...Συμφωνω ότι το bt2 είναι πιο σταθερό αλλά τα προγράμματα που περιέχει ειναι 3-4 εκδόσεις πίσω.
Δουλεύω με το bt3 πο τότε που κυκλοφόρησε εδω και περίπου 2 μήνες και τα bugs που έχω βρεί είναι: Δε μου δουλεύει καθόλου το κισμετ,το eterape και αν το πολυζορίσω, δλδ. ανοίξω καμιά δεκαριά βαριά προγράμματα (με γραφικό περιβάλλον, όχι κονσόλα) ε τότε ίσως κάποιο, συνήθως ο  firefox κλείνει μόνος του.
Δεν θυμάμαι αν το bt2 είχε τη λειτουργία fast track που περιέχεται στο 3 και αναβαθμίζει σχεδόν όλα τα βασικά προγράμματα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ του.

Καλά για injection δεν υπάρχει σύγκριση ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε ακρίβεια λειτουργίας μεταξύ των...

Να συμπληρώσω ότι μιλώ πάντα για το live cd και όχι για μόνιμη εγκατάσταση διότι όπως προαναφέρθηκε είναι δοκιμαστική έκδοση και αν θέλουμε μόνιμη εγκατάσταση καλύτερα να περιμένουμε την final edition.

Αν δείτε πάντως πόσα μπορεί κάποιος να δεί/κάνει απο μακριά στον υπολογιστή μας.... Shocked
« Last Edit: February 28, 2008, 04:40:25 PM by eth1 » Logged
zer_raiden
Guest
« Reply #3 on: October 25, 2008, 04:05:49 AM »

Ξερει κανεις την εφαρμογη samdump2 στο backtrack 3 και πως την τρεχουμε? Σημερα εβαλα πρωτη φορα τ Backtrack 3 κ το μαθαινω... μεχρι στιγμης μου αρεσε πολυ παντως Smiley
tux
Guest
« Reply #4 on: October 25, 2008, 11:54:45 AM »

http://community.athens.indymedia.org/index.php/topic,975.msg6368/topicseen.html

για κοίτα εδώ...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: